dissabte, 22 de desembre del 2012

Informació

Una vegada decidit entre tots el membres del grup la possibilitat de mantindre o realitzar els canvis que hem considerat necessaris en l'estructura del wiki  i, tenint en compte el paradigma de la seva redacció en comú, la comunicació serà el millor mecanisme per continuar en la millora dels continguts del nostre projecte durant aquesta última fase de l'assignatura.
Per aquest motiu som conscients de la importància comunicativa que ha d'existir en tot moment per afrontar amb èxit la millora en qüestió de navegació, agilitat de menús (índex) i sobre tot en l'aspecte que fa referència a assenyalar amb claredat les fonts d'informació utilitzades per descartar qualsevol relació de plagi.


A través d'aquesta dinàmica ( la que ha existit durant totes les fases del nostre treball), i  davant la proximitat del lliurament definitiu del projecte final intentarem planificar amb la millor voluntat les fases que resten en grup. És a dir la Fase I, on hem de fer la "Presentació del Projecte" i la Fase III, última activitat de grup amb la posterior " Defensa del Projecte".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada